M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !
 

Communicatie !

Voor de meeste KMO’s is het aanspreken van externe communicatie specialisten een te dure aangelegenheid. Meestal geen tijd en geen budget klaar om dit aan te pakken. Ook hier wil M&C zijn steentje bijdragen. Met een marketing strategie (website, domeinnamen, mailservers, direct-mailing…) vergroot je je slaagkans in het succesvol overbrengen van je producten of je kennis. In partnership met NetWorX kunnen wij u op dit vlak helpen alles in een geheel en aansluitend voor te stellen. Steeds op maat van de klant uiteraard.
 
M&C deed beroep op hen voor hun eigen website. Wat u ziet en leest is het resultaat…oordeel zelf. Bezoek hun website=>http://www.networx.be

NetWorx' Partnerships

NetWorX werkt enkel en alleen in opdracht van uw bedrijf voor uw klant. Uw naam staat op de website en NetWorX is uw onderaannemer.
NetWorX zoekt enkel en alleen partnerrelaties waarin voor alle partijen een win-win situatie ontstaat.
Verschillende vormen van partnership zijn mogelijk.

NetWorX hanteert voor zichzelf een strikte werkwijze: in elk dossier wordt er in eerst geluisterd en samen bekeken, afhankelijk van de type partnership in overleg met of op aangeven van de partner of in naam van de partner met de klant zelf, welke de behoefte van de klant is en naargelang deze behoefte wordt er een voorstel uitgewerkt.