M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !
 

Nieuws

 • Het belang van backup!!

  Backup maken van gegevens

  Een gouden raad: maak een reservekopie van je gegevens voor je alle gegevens kwijt bent na een computercrash.
  Outlook die bij sommigen  méér dan duizend mails bevat naast je agenda is een ware bom als deze door een crash van je computer verloren dreigt te gaan! News detail
 • Nieuwe website

  Op 6 december start de volledig nieuwe website van M&C nv

  De nieuwe website van M&C is werkelijkheid. Ongetwijfeld zullen er wel fouten in sluipen.
  Geef ons jouw oordeel over onze website. Wij houden van kritiek!
  feedback@mandc.be News detail

Getuigenis

 • " Samen met  Vasco zorgde M&C voor een bedrijfszekere en veilige oplossing voor makelaar Cassier & C°. Meer hierover in een volgende editie."

  De tandem M&C - Vasco
  Yves Stouten

Belangrijke Contacten en links

ISOC http://www.internetsociety.be/

Internet Society (ISOC) is de internationale organisatie voor globale samenwerking en coördinatie voor het internet en gerelateerde technologieën en toepassingen, en die een toegankelijk, stabiel en veilig internet op wereldschaal nastreeft. Zij doet dat door middel van gevraagde en ongevraagde adviezen, concrete projecten en door kennis beschikbaar te stellen voor belanghebbenden.

Photo Vinton Cerf

Internet Society(ISOC) is een vereniging die in 180 landen zestienduizend internetprofessionals samenbrengt, waaronder een belangrijk deel van diegenen die aan de basis stonden van het ontstaan van het internet. ISOC is in 1991 opgericht op aangeven van internetpioniers Vinton G. Cerf en (wijlen) Jon Postel.

Internet Society Belgium is een Chapter van deze internationale organisatie en tevens ook lid van European Chapters Coordinating Council.

ISOC Belgium is opgericht op 16 november in 1998 op initiatief van Cecilia Jorgenssen. Na 2 jaar hard werken heeft zij de vereniging overgedragen aan Rudi Vansnick, die zich sinds einde 2000 actief bezig heeft gehouden met de "heropstanding" van Internet Society Belgium. Vanaf maart 2001 werd bewust gekozen voor een sabatperiode van 2 jaar, waarbij de draaglijnen van de vereniging werden getoetst aan de evolutie van het internetwereldje. Eind 2003 werd de draad opnieuw opgenomen en beslist om aan een groots evenement deel te nemen.