M&C home
 
You need to upgrade your Flash Player !
 

Home

Filosofie

Hoe u het ook bekijkt, wij maken van de communicatie tussen mens en machine méér dan ons werk.


Dit is waar we steeds hebben voor gezorgd. High Tech met aanvankelijk speelgoed of "thing to have" marketing-allure als werkinstrument in een kantooromgeving brengen.
Bij dit alles wordt vooral rekening gehouden met "KISS". Keep It as Simple and Stupid as possible.


Vroeger..

Het eerste werkinstrument in 1978 dat we hiervoor lieten doorgroeien was de PC, toen nog een huiscomputer genoemd. IBM zette enkele jaren later dé Personal Computer op de markt en besefte niet dat dit de grootste boom zou geven.
De modem van weleer en de de-facto communicatiestandaarden (DCS, DCS-mail en Videotext (interactieve teletext) legden de basis van een wereldwijde Internet communicatie.

Vandaag heten zij de PC en Internet en draait een kantoor meer dan ooit op deze instrumenten. Zeg maar gerust dat bij velen het kantoor stil ligt bij het falen van één van deze schakels.
Het feit dat ze zo'n belangrijke taken en operaties uitvoeren, moeten materiaal en mensen op elkaar zijn ingespeeld en iemand moet die taak op zich nemen om dit constant aan te passen.

Adieu dus de fichebak en de schrijfmachine. Welkom in De wereld van Internet, e-mail en IT (Informatie Technologie) Werkstations, netwerk, printers,PDA, VOIP, Portables....


En nu...

Een jungle zei je?

Ja maar niet voor iedereen. Sommige hebben hier hun vak van gemaakt en berusten zich op jarenlange ervaring. Probeer dus niet zelf alles stuntelig in mekaar te boksen met een paar gewillige zielen. Geef dit uit handen aan een professional. Op deze site vind je alle gegevens terug om met ons af te spreken.
Zet deze stap nu voor het te laat is en nog meer werk en tijd wordt verspild met een mank lopende techniek.
Dit was een wijze raad van een KMO (zelfstandige) voor een KMO (zelfstandige) die dus perfect weet waarover hij praat. Een grotere KMO heeft daarvoor iemand in dienst om dit te managen (IT manager).

Een kleine KMO kan zich niet zo iemand permitteren hoor ik je zeggen. Neen, maar je kan je wel beroepen op een externe service alsof je die intern ter beschikking zou hebben.

Een klein onderhoud zou al heel verhelderend kunnen zijn. Bel ons gewoon.


Yves Stouten

gedelegeerd bestuurder


Getuigenis

  • " Samen met  Vasco zorgde M&C voor een bedrijfszekere en veilige oplossing voor makelaar Cassier & C°. Meer hierover in een volgende editie."

    De tandem M&C - Vasco
    Yves Stouten